Strona główna arrow Talony Towarowe arrow Filet z pangi w skorupce z Fetikosa
Filet z pangi w skorupce z Fetikosa
Autor : Maria Pękala – Sośnie Dolne

Składniki :

  • 2 filety z pangi
  • 250 g sera Fetikos
  • 80 g orzechów posiekanych
  • 20 czarnych oliwek (pokrojonych drobno)
  • 4 łyżki oliwy
  • sól, pieprz, bazylia

Wykonanie:

Do malaksera wrzuć orzechy, oliwki i trochę bazylii + 2 łyżki oliwy. Zmiksuj, dodaj do sera Fetikos i wymieszaj widelcem. Filety oprósz solą i pieprzem, obtaczaj w masie z Fetikosa. Zapiekaj w naczyniu żaroodpornym 10-15 min. w temp. 200˚ C.


KONTAKT Z NAMI

38-300 Gorlice, ul. 11-go Listopada 48
tel./fax: 018 35 40 791

e-mail: hitpol@hitpol.pl

skype: hitpol.gorlice (godz. 8 - 16)

Jeśli w trakcie współpracy pojawił się problem zobacz,kto pomoże Ci go rozwiązać

ZNAJDŹ NAS NA MAPIE

mapa


 


| Aktualności | Porady Hitpola | Przepisy Hitpola | Dokonania Hitpola | Talony Towarowe | Hitpol dla dzieci | Talony hitpola |

Wszelkie prawa zastrzeżone © HITPOL 2008