Strona główna arrow Talony Towarowe arrow Bakaliowe "coś na ząb"
Bakaliowe "coś na ząb"
Autor : Maria Marek – Biecz 

Składniki :

  • 500 g serka Mascarpone
  • 250 ml 36% śmietany
  • 3 łyżki cukru pudru
  • 4 duże łyżki Advocata
  • bakalie firmy Ziołopex (morele, śliwki, rodzynki, migdały)
  • 1 szkl. wody

Wykonanie :

Dip : serek połączyć ze śmietaną, cukrem i Advocatem – zmiksować. Bakalie namoczyć w letniej wodzie ok. 1 godz., osuszyć ręcznikiem papierowym, następnie ponabijać na wykałaczki : większe po 1 szt. mniejsze po kilka. Częstując się zamaczać w dipie.


KONTAKT Z NAMI

38-300 Gorlice, ul. 11-go Listopada 48
tel./fax: 018 35 40 791

e-mail: hitpol@hitpol.pl

skype: hitpol.gorlice (godz. 8 - 16)

Jeśli w trakcie współpracy pojawił się problem zobacz,kto pomoże Ci go rozwiązać

ZNAJDŹ NAS NA MAPIE

mapa


 


| Aktualności | Porady Hitpola | Przepisy Hitpola | Dokonania Hitpola | Talony Towarowe | Hitpol dla dzieci | Talony hitpola |

Wszelkie prawa zastrzeżone © HITPOL 2008